/img/slider/19/thumbnail.webp?v=5f314e8f33f167c0783966469f3e2865
Ново в офертата
GENESIS 90
покажи още
/img/slider/1/thumbnail.webp?v=5af972d49caee4ed657cbe320f0abd43
Архитектурни алуминиеви системи
за строителната индустрия
покажи още
/img/slider/6/thumbnail.webp?v=7703bbb080aef37dd974f53b46da0a00
Архитектурни алуминиеви системи
за строителната индустрия
покажи още

Групата Corialis получи златен медал от водещата световна рейтингова платформа EcoVadis

Групата Corialis, включваща Aliplast Sp. z o.o. и Aliplast Extrusion Sp. z o.o., получи златен медал за втори път от водещата световна рейтингова платформа EcoVadis, която оценява дейностите и практиките на компаниите от гледна точка на корпоративната социална отговорност, включително екологичната ангажираност.

Групата Corialis получи златен медал от EcoVadis след оценка в 4 измерения: екологично, социално, етично и свързано с веригата на доставките.

  • околна среда – отпадъци, води, енергия, замърсяване, химикали, биоразнообразие
  • работа и права на човека - обучение, дискриминация, тормоз, многообразие, зачитане на правата на човека, здраве и безопасност, условия на труд, социален диалог
  • етика – корупция, подкупи, антиконкурентни практики, отговорно управление на информацията
  • устойчиво снабдяване – надзор на социалните и екологичните проблеми на доставчика

Сертификати като тези, присъдени от EcoVadis, ще се превърнат във важен елемент от процеса на избор на изпълнител в бъдеще – автентичните и основани на факти поведения в сферата на устойчивото развитие имат шанс да се превърнат във важен елемент от конкурентното предимство на пазара.

EcoVadis е независима рейтингова компания, оценяваща дейността и практиките на доставчиците от гледна точка на тяхната корпоративна социална отговорност. Тя е създадена през 2007 г. и оценява представянето на компаниите в категориите Околна среда, Труд и човешки права, Устойчиви обществени поръчки и Етика. Оценката се основава на международни стандарти за устойчиво развитие, като Глобалната инициатива за отчитане, Глобалния договор на ООН и ISO 26000. Повече от 100 000 компании от над 175 страни и 200 сектора редовно оценяват веригата на стойността си от EcoVadis.

Поредното награждаване със златен медал от EcoVadis потвърждава, че Групата Corialis е на прав път да приложи своя план за устойчиво развитие.

Corialis Group* Core Innovative Aluminium Integrated Solutions е международна група, включваща следните компании: Aliplast Aluminium Systems в Белгия, Profils Systèmes във Франция, Smart System във Великобритания, Aliplast Aluminium Systems и Aliplast Extrusion в Полша, JMD Systems, Lingote Aluminios в Португалия и Centroalum в Испания. Corialis е лидер в проектирането и производството на висококачествени алуминиеви системи.

 

Посетете другите ни сайтове
Aliplast Extrusion, Corialis