/img/slider/12/thumbnail.webp?v=135a9634f9fb4bbfd0ea03d2577d1483

Фондация Aliplast Group

Интензивността на нашата дейност се превърна в конкретни действия. Имаме удоволствието да обявим създаването на фондация Алипласт Груп. На 29 март тази година бяха подписани документите за създаване на фондация Алипласт Груп.

Изключително горди сме, че създадохме фондацията, казва Ян Кидай, президент на Управителния съвет на Алипласт Груп.

Това ще ни позволи да продължим дейността си, но в по-широко измерение и с по-силен ефект. Вярвам и се надявам, че фондация Алипласт Груп ще се превърне в платформа за реализиране на дейности в областта на благотворителността и образованието в най-широкия смисъл, в полза на местните общности и с участието на нашите служители. Групата Алипласт има почти 1000 служители – това е огромен спящ потенциал, скрит в тези хора, които могат и искат да направят нещо добро за другите.

Ние сме една от най-големите компании в провинцията – чувстваме се задължени да вдъхновяваме действия и да предприемаме инициативи, насочени към подобряване на съществуващата реалност. С добре координиран екип, какъвто е нашата група – можем да направим всичко – казва Томаш Цвик, председател на борда на фондация Алипласт Груп.

Посетете другите ни сайтове
Aliplast Extrusion, Corialis