/img/slider/19/thumbnail.webp?v=5f314e8f33f167c0783966469f3e2865
Ново в офертата
GENESIS 90
покажи още
/img/slider/1/thumbnail.webp?v=5af972d49caee4ed657cbe320f0abd43
Архитектурни алуминиеви системи
за строителната индустрия
покажи още
/img/slider/6/thumbnail.webp?v=7703bbb080aef37dd974f53b46da0a00
Архитектурни алуминиеви системи
за строителната индустрия
покажи още

GENESIS 90 – нова система в офертата на Aliplast, сертифицирана от Института за пасивни къщи в Дармщат (PHI)

Aliplast пусна нова система за прозорци – GENESIS 90. Това е трикамерна алуминиева система, използвана за изграждане на прозорци с повишена топлоизолация, отговаряща на изискванията на Сертификат за пасивна къща за конструкции с топлоизолационни характеристики от Uw < 0.8 W/m2K.

Със своя модерен дизайн и използването на иновативни изолационни материали, системата GENESIS 90 гарантира отлични термични характеристики. Предлага се в 3 термични варианта: стандартен (без изолация), вариант “i” с изолация около стъклопакета и вариант “i+” с изолация вътре в профилите и около стъклопакета. Системата предлага редица структурни решения.

Характеристики на системата GENESIS 90:

  • конструктивната дълбочина на секциите на прозорците е както следва: 90 мм (рамка), 99 мм (лист/крило)
  • максималната височина на крилата на прозорците е 3 м, като максималната маса на крилата е 180 кг
  • централното уплътнение се предлага в 2 версии: стандартно и оборудвано с термична вложка (изработена от топлоустойчив XPET материал)
  • предлагат се различни видове прозоречни профили, интегрирани с подпрозоречни первази, възможност за използване на скрит дренаж за рамки, крила и летви
  • широка гама от различни видове разширения; налични армировки, които са завинтени или интегрирани с профили, профили на разширителни фуги
  • сведен до минимум брой аксесоари по време на предварителната изработка; възможност за стягане или завинтване на ъглови детайли; налични преси за улесняване/ускоряване на производството
  • системата предлага решения, специално за специфичните нужди на европейските пазари (например рамки от холандски тип, рамки със скрито отводняване, решения за реновации от френски тип, тесен подвижен стълб)

За повече информация относно Genesis 90, посетете нашия уебсайт:

http://www.aliplast.bg/oferta/sistemi-za-prozortsi-i-vrati/genesis-90/genesis-90 

GENESIS 90 е система, проектирана да отговори на най-високите термални изисквания за витрини и прозорци в Полша, Европа и по света. Тя отговаря на всички изисквания за компоненти, използвани в пасивното строителство. Системата GENESIS 90 е сертифицирана от Института за пасивни къщи в Дармщат (PHI).

Посетете другите ни сайтове
Aliplast Extrusion, Corialis